Add Link
Image default
Bedrijven

Onthaasten in Geleen

Druk, druk, druk zijn is allang niet meer zo interessant. Het is tegenwoordig steeds meer belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Voor veel mensen betekent dit om uit de ratrace te stappen. Op zoek naar rust is een fijne woonplaats, weg uit de drukte enorm fijn. Geleen kan dan net die plaats zijn, waar jij jezelf kunt zijn.

Wonen in Geleen

Geleen is een dorp met circa 31.245 inwoners (2021). Het is met 1626 inwoners per vierkante kilometer wel dichter bevolkt dan gemiddeld in Nederland: 411 inwoners per vierkante kilometer (2019). Maar vergelijk je het bijvoorbeeld met Amsterdam, dan is dit weer niks. In Amsterdam zijn er 5.273 inwoners per vierkante kilometer.

Eigenlijk schrikbarend is dat Nederland het meest dichtbevolkte land in Europa is. Maar, als je dus vanuit Amsterdam de rust wilt opzoeken, dan kan Geleen mogelijk voor jou het verschil al uitmaken. Jij kunt zo uit de drukte ontsnappen en de rust vinden die je zoekt.

Rijschool Geleen

In Geleen heb je eigenlijk alles wat er in de basis nodig is. Zo is er een rijschool in Geleen, er zijn winkels en supermarkten en er zijn veel mooie oude kerkelijke gebouwen. Geleen heeft een rijke geschiedenis. Heb je eerst nog een rijles nodig van rijschool Geleen, om jouw rijbewijs te halen? Geen nood, er is ook openbaar vervoer. Zo zijn er bijvoorbeeld zelfs twee stations in Geleen. Gezien het inwonersaantal van Geleen is dit eigenlijk best veel trouwens.

Werken in Geleen

Natuurlijk zijn er ook in Geleen wel banen te vinden. Niet zoveel als in een stad als Amsterdam, maar dat is ook niet erg. Er wonen ook minder mensen in Geleen, dus er zijn ook minder concurrenten in de banenmarkt.

Verder is het natuurlijk helemaal makkelijk als je veel thuiswerkt. Dan maakt het ook eigenlijk niet meer uit waar je werk is. Dus, wil je uit de drukte van een stad als Amsterdam en werk je vrij plaats onafhankelijk? Denk dan eens aan Geleen…

https://046rijopleidingen.nl/