Add Link
Image default
Bedrijven

Complete borrel ervaring bij jou bezorgd

Bij borreldoosje.nl vind je een groot assortiment aan hapjes en drankjes die je eenvoudig online kan bestellen. We leggen je graag meer uit over ons assortiment.

Wijnproeverijen

Wil je een (online) wijnproeverij organiseren samen met je collega’s vrienden of familie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verschillende wijnproeverijen die je eenvoudig online kan bestellen. In onze wijnproeverijen vind je een proefformulier, zodat je de wijnen kan beoordelen. Ook vind je een uitleg hoe je het beste een wijn kan proeven en waar je op moet letten.

Heerlijke borrelboxen van borreldoosje.nl

Naast onze wijnproeverijen hebben we ook verschillende borrelboxen in ons assortiment. Deze goedgevulde borrelboxen zijn heerlijk om zelf te nuttigen of als cadeau te geven. Je hebt de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje per borrelbox toe te voegen. Helemaal leuk als je iemand in het zonnetje wilt zetten! Naast borrelboxen hebben wij ook theepakketten en zomerpakketten.

Cocktail pakketten online bestellen?

Een feestje organiseren? Dat doe je niet zonder het cocktail pakket van borreldoosje.nl. Onze DIY cocktails zijn een verrassing voor ieder feestje! Maak zelf je favoriete cocktail en geniet van het moment.

https://borreldoosje.nl/

Gerelateerde artikelen

Beveiligingscamera

Ontdek de vele mogelijkheden van Brommobiel Utrecht

Meer verkeer op je website regel je zo