Bedrijven

Industriële slaapkamer

Inrichting van een industriële slaapkamer

Om de zolder slaapkamer in te richten volgens de industriële look, was vrij gemakkelijk en eenvoudig uit te voeren. De vloer is een betonnen gietvloer geworden om de ruimte meer karakter te geven. Het voordeel van deze vloer is dat hij én gemakkelijk te onderhouden blijkt, hygiënisch en duurzaam is. De beton look sluit volledig aan bij de inrichting van een industriële slaapkamer in mijn hoofd.

De ruw en robuuste inrichting maakt de industriële look zo populair

De zolder slaapkamer minimale afwerking van de muren:

Een zolder slaapkamer is net het tikkeltje meer dat al dicht bij een industriële look staat. Onder het dak hoeft er eigenlijk niet veel worden afgewerkt. De houten balken geven al gauw het industriële weer in een open ruimte. De muren blijven in de originele bakstenen met hier en daar een industrieel voorwerp aan de muur (zoals een oude prikklok of een grote stalen wandklok die nog luidop mee tikt per seconde)

De kleuren die deze look afmaken: grijs en bruintinten zijn essentieel om het interieur dat tikkeltje extra mee te geven.

De inrichting van de kamer zelf met meubilair en verlichting: Wat en hoe?

De slaapkamer meubels:

slaapkamer meubels mogen uit metaal of staal zijn om deze robuuste look te benadrukken. Groot meubilair met de nodige functionaliteit zonder veel fantasie of uitbundige kleuren.

Nachtkastjes gemaakt uit staal of herbruikbaar materiaal uit de industrie is de kers op de taart om het interieur te benadrukken.

De slaapkamer verlichting:

Ideaal zou zijn om tl-verlichting te plaatsen als slaapkamer verlichting om volledig in de industriële sfeer te stappen. Maar grote hangende lampen zijn ook al nuttig om de industriële sfeer weer te geven.

https://www.homemeubels.nl/

Op een partyboot uw feestje vieren!

Add-link

Partyboot

Bent u ook zo toe aan eens lekker feesten na al die ellende van het coronavirus? Nu het vaccineren is begonnen en er licht is aan het einde van de tunnel, kunnen we weer voorzichtig bedenken wat we straks gaan doen en wat we het afgelopen jaar gemist hebben. Op zoek naar een mooie, unieke locatie? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u!

Heeft u al eens bedacht om een boot te huren en samen met uw gezelschap op een totaal andere manier te genieten? Dan is een Partyboot van Event op het Water zeker de moeite waard. U kunt de Partyboot huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Uiteraard varen wij door de hele Benelux, maar dit zijn onze vaste op- en afstaplocaties. We heten u van harte welkom bij ons aan boord en laten u graag zien wat onze schepen allemaal te bieden hebben.

Met tien verschillende Partyboten en connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers en kunnen wij aan al uw wensen voldoen. We kunnen aan boord tot wel 700 gasten verwelkomen. Bovendien heeft elke boot haar eigen unieke kenmerken. Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een prachtig uitzicht en natuurlijk van uw genodigden. Wij zullen u niet teleurstellen! Kijk snel op Partyboot voor meer informatie. Graag helpen wij u verder en gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Partyboot Rotterdam

Wilt u ook weer eens lekker genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft? En wilt u een uitje plannen, maar zich ook aan de maatregelen houden? Partyboot Rotterdam is een varende evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden en vrijheden, waarbij uw veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd worden! Omdat het vaccineren nu begonnen is, hebben wij de verwachting dat – wanneer het mooie weer aanbreekt – er veel mogelijk is en wij lekker kunnen varen. Hopelijk samen met u!

Zin in lekker eten en drinken? Dan hebben we een divers aanbod voor u. Wij werken samen met een goede cateraar die voor u en uw gezelschap heerlijke dagvers bereide gerechten verzorgt. Uiteraard hanteren wij de actuele regels van de regering. Ook als de maatregelen onverwachts worden aangepast, kunnen wij hier snel en goed op inspelen en komt uw event niet in gevaar. Of u nu een heerlijke walking dinner wilt of een gezellige high tea, Partyboot Rotterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt en bezorgt u een onvergetelijke ervaring waar u het later nog vaak over zult hebben met uw gezelschap.

Wat zegt u van een cocktailcruise? Misschien zegt het u niets, maar hoe lekker is het als u in het zonnetje zit met een zacht windje in uw gezicht, terwijl een cocktailshaker aan boord live voor u zijn kunsten vertoont? Dit is allemaal mogelijk bij Event op het Water. Ook als u langer wilt varen en u krijgt honger, dan is dat uiteraard geen probleem. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Kleine luxe hapjes, een lekkere bitterbal of een uitgebreid buffet: alles kan. Wij staan garant voor service en kwaliteit.

Event op het Water vaart ook met de Partyboot in Amsterdam: Partyboot Amsterdam . Daarnaast hebben we de Borrelboot, die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart. Kijk op: Borrelboot Rotterdam of Borrelboot Amsterdam . Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Bovendien werken we samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. U hebt de keus uit diverse drank- en dinerarrangementen, zodat u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

https://eventophetwater.nl/

Kies ook voor een professioneel hovenier in Amsterdam

Add-link

Een hovenier in Amsterdam helpt bij tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinbestrating, tuinafscheiding, tuinontwerp of bomen kappen. De hovenier in Amsterdam biedt een compleet pakket hoveniersdiensten. Omdat deze hovenier over ruim 35 jaar ervaring beschikt staat vakwerk centraal. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de hovenier in Amsterdam. Profiteer ook van de beste hoveniersdiensten in Amsterdam tegen een aantrekkelijk tarief.

Hoveniersdiensten in Amsterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier in Amsterdam of omgeving? Kies voor een betrouwbaar hovenier met jarenlange ervaring en een goede reputatie. Wanneer u gebruik maakt van zo’n ervaren hovenier komt dit het werk zeker ten goede. Voordat de hovenier aan de slag gaat worden alle wensen eerst uitgebreid besproken. Kiezen voor een professionele hovenier onderscheidt zich in puik afgeleverd vakwerk. Maak ook gebruik van deze professionele hoveniersdiensten tegen scherpe tarieven.

Geschikt voor iedere benodigde tuinklus

Schakel een veelzijdig hovenier in Amsterdam in voor de gewenste klus of onderhoud naar eigen wens. Opdrachtgevers worden volledig geholpen van tuinaanleg tot aan tuinonderhoud. Dit allround hoveniersbedrijf biedt u de beste service en kwaliteit. Werk op maat, eerlijke service en prijzen, dit is waar de hovenier in Amsterdam voor staat. De verscheidenheid aan hoveniersdiensten biedt mogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Maak ook gebruik van een waar specialist in tuinontwerp, tuinaanleg, bestrating of onderhoud.

Een professioneel hovenier inhuren zonder hoge kosten

Maak ook gebruik van een ervaren hovenier in Hoofddorp. Een hovenier in Hoofddorp komt graag bij u langs om de gewenste klus uit te voeren. Voordat deze vakman aan de slag gaat worden alle mogelijkheden eerst uitgebreid besproken. Kiezen voor een professionele hovenier in Hoofddorp of Amsterdam is een ware aanrader. Profiteer ook van de beste hoveniersdiensten op maat tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

https://www.hoveniersbedrijf-schmidt.nl/

Een huis verkopen aan investeerder, wat zijn de voordelen?

Add-link

Een huis verkopen aan investeerder is misschien iets waar u niet direct aan denkt als u uw woning in de verkoop zet. De meeste kijkers zijn toch meestal individuen, stellen of gezinnen die op zoek zijn naar een woonruimte. Deze mensen zijn op zoek naar een woning waar ze lekker kunnen settelen of de rest van hun leven willen spenderen. Investeerders zijn bedrijven of mensen die uw huis willen kopen om geld te verdienen.

Investeerders zijn er om geld te verdienen

Omdat het doel van een investeerder is om geld te verdienen, kunnen onderhandelingen dus anders (en hopelijk gemakkelijker) verlopen. Het grote voordeel is dat smaak geen rol speelt tijdens de aankoop. Het maakt een investeerder dus helemaal niets uit wat voor tegel er in de badkamer te zien is, hoe het werkblad van de keuken oogt of wat voor kleur verf er op de muur ziet. In feite zoeken veel investeerders naar huizen die oud of verouderd zijn, zodat ze ze kunnen opknappen en verkopen.

Een huis verkopen zonder restschuld

Een ander groot voordeel is dat een huis verkopen zonder restschuld erg realistisch wordt. De meeste beleggers betalen contant voor eigendommen. Dit betekent dat u ook geen risico loopt met een koper die een hypotheek aanvraagt. Het kan zomaar zo voorkomen dat de bank besluit dat de kredietwaardigheid van de koper is veranderd en weigeren het geld uit te geven dat nodig is om uw huis te kopen.

Een overeenkomst is makkelijker af te sluiten

Zijn twee partijen het eens over de verkoopvoorwaarden, dan kan een overeenkomst sneller af worden gesloten dan u zou denken. Dit gaat meestal om een periode van twee weken. Ideaal als u snel van uw woning af moet komen.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/

Een expert in geconditioneerd vervoer en transport Duitsland staat voor u klaar

Add-link

Wilt u gebruik maken van een betrouwbaar partner voor geconditioneerd vervoer of transport Duitsland? Sintrex is een transportbedrijf en specialist in geconditioneerd vervoer op maat. U kunt bij deze specialist terecht voor vrijwel alle mogelijke transport en vervoer mogelijkheden op maat. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en biedt de hoogst haalbare dienstverlening tegen een voordelig tarief.

Geconditioneerd vervoer op maat

Geconditioneerd vervoer is mogelijk door een professioneel transportbedrijf dat gecompliceerd vervoer mogelijk maakt. Sintrex Transport verzorgt graag uw geconditioneerd transport volledig naar eigen wens. Hierbij wordt u volledig geholpen door de hoogwaardige aangeboden service van Sintrex Transport. U kunt rekenen op de hoogst haalbare dienstverlening en hulp bij wat belangrijk is bij dit transport. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de douaneformaliteiten of beveiligde opslag.

Transport Duitsland door een ervaren transportbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar partner voor transport Duitsland? Ga ook voor een ervaren bedrijf met jarenlange transportkennis. Sintrex Transport helpt u graag verder bij het gewenste transport naar Duitsland. Dit wordt volledig op maat verzorgd, alle zorgen worden uit handen genomen. U kunt rekenen op een professioneel transport naar Duitsland, dit voldoet volledig aan uw wensen en verwachtingen. Wanneer u gebruik maakt van een ervaren transportpartner, loopt dit precies zoals gewenst. Profiteer ook van een professioneel transport naar Duitsland op maat, dit natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs.

Maak gebruik van een betrouwbaar partner

Sintrex Transport werkt zelfstandig en is geheel onafhankelijk. Dit transportbedrijf kan worden ingezet voor wereldwijd transport op maat. Gespecialiseerd vervoer naar Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië of Rusland is mogelijk. Sintrex is specialist in internationaal transport. Maak ook gebruik van professionele hulp op het gebied van douane, transport en opslag. Kiezen voor dit transportbedrijf is onbetwist is een goede keuze!

https://www.sintrex.nl/

MCI is professioneel van dienst bij NDO onderzoek en materiaalkunde

Add-link

MCI is een wereldleider die wereldwijd geroemd wordt vanwege de kennis die ze in huis hebben. Dit is één van de bekendste specialisten in materiaalkunde en NDO onderzoek. De professionals die werkzaam zijn bij MCI weten u alles te vertellen over materialen en de exacte werking er van. Wanneer u de hulp inschakelt van deze professionals kunt u pas echt rekenen op het beste en meest deskundige advies.

MCI weet u alles te vertellen over materiaalkunde

MCI doet wereldwijd onderzoek naar het gedrag van materialen. Hierbij beoordeelt MCI incidentele bouwkundige of materiaalkundige vragen. Hierbij kunt u worden geadviseerd worden over oplossingen op maat. Deze kennis is gebaseerd op jarenlange ervaring met productiemachines en installaties. Wanneer u problemen heeft met advies, of andere vragen heeft, MCI helpt u graag verder en geeft eerlijk en helder advies.

Niet destructief onderzoek door professionals

MCI staat klaar om u verder te helpen bij al uw vragen op het gebied van materiaalkunde en NDP onderzoek. Wanneer u kiest voor MCI, weet u zeker dat u het beste advies van ervaren professionals krijgt. Op dit advies kunt u bouwen en uw toekomstig beleid op aanpassen. Streven naar verbetering is het doel van veel vragen. Reken ook op de vakkennis van gedreven specialisten in materiaalkunde en NDO onderzoek, dit geeft antwoord op alle belangrijke vragen.

Vertrouw op de vakkennis van MCI

Kiezen voor MCI is een goede keuze. Deze marktleider in materiaalkunde en niet destructief weet u goed van dienst te zijn. U kunt hier rekenen op de beste vakkennis en betrouwbaar advies op maat. Deze specialisten weten u precies te helpen zoals u had gehoopt. Informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. MCI helpt u graag professioneel verder.

https://www.m-c-i.nl/

Led verlichting

Add-link

Ledlampen zijn goed voor het milieu en je portemonnee.

Omdat we tegenwoordig bij het verbruik van de energie steeds meer letten op het milieu, proberen we zo min mogelijk energie te verbruiken. Een ander voordeel daarvan is ook dat we bij een minder verbruik er ook minder voor hoeven te betalen. Gloeilampen, die we lang hebben gebruikt, mogen nu niet meer worden verkocht, omdat ze veel energie verbruiken. Daarvoor zijn de energiezuinige lampen er voor in de plaats gekomen. De nieuwste energiezuinige lamp die we nu gebruiken is de ledlamp. De ledlamp bespaart 90 % op de energiekosten vergeleken met de gloeilamp.

Het gebruik van ledlampen.

De ledlamp heeft belangrijke voordelen. Een ledlamp verbruikt weinig energie, maar gaat ook veel langer mee. In de praktijk heeft een ledlamp ongeveer 10.000 branduren. Dat heeft het voordeel dat ze bij het gebruik in bijvoorbeeld een kantoor niet snel vervangen hoeven te worden. Hij heeft geen opstarttijd, maar zal direct bij inschakelen de juiste hoeveelheid licht afgeven. Het nadeel van de ledlamp was eerst dat hij een sterke verlichting verspreide. Het licht was niet prettig voor je ogen. Dat is nu verholpen. De verlichtingssterkte kan met een leddimmer worden aangepast. De leddimmer zorgt nu voor een prettige verlichtingssterkte. Daarom wordt deze verlichting ook steeds vaker in de huiskamer gebruikt.

Ledverlichting voor de veiligheid.

Er worden tegenwoordig voor zowel binnen als buiten veel ledstrips gebruikt. Ledstrips binnen kunnen worden gebruikt als accentverlichting onder of boven een kast. Omdat de ledverlichting te dimmen is, kan het op iedere gewenste lichtsterkte worden ingesteld.

De toepassing van ledlampen voor buiten.

Om je huis te beveiligen is het handig dat je aan de buitenzijde van je woning tijdens de nachtelijke uren een verlichting kan laten branden. Door het gebruik van ledstrips kun je gemakkelijk een groot deel van je woning verlichten zonder dat je veel elektrische energie verbruikt. Wanneer je huis goed is verlicht als het donker is, zullen potentiële dieven aan je huis voorbijgaan. Ook kun je er paden goed mee verlichten. Het aantal toepassingen voor een ledverlichting is zeer groot.

BSO Den Haag met veel aandacht voor ieder kind

Add-link

Op een fijne locatie aan de Van Swindenstraat vindt u de BSO Den Haag van Road2School. Op deze buitenschoolse opvang staan altijd twee pedagogisch medewerkers op een groep van maximaal tien kinderen. Ook de babygroep, de kinderdagverblijfgroep en de peuterspeelzaalgroep worden bewust klein gehouden. Zo kan elk kind de persoonlijke aandacht krijgen die zo belangrijk is voor zijn ontwikkeling. Op deze BSO en créche Den Haag leren kinderen spelenderwijs van de uiteenlopende activiteiten. Ook worden ze gestimuleerd om goed om te gaan met anderen.

Opvang na school met leuke activiteiten en extra hulp

Op deze BSO in Den Haag kunnen kinderen terecht tussen de vier en dertien jaar en besteden de medewerkers veel aandacht aan sociaal-emotionele ontwikkeling. De kinderen in de BSO-groep De Uil krijgen te maken met een positieve benadering en een beloningssysteem. In een warme sfeer wordt elk kind uitgedaagd door leuke groepsactiviteiten. Ook is er extra aandacht voor beweging en sporten. Desgewenst kan uw kind ook hulp vragen bij het maken van huiswerk en kan een medewerker de leerstof overhoren.

Crèche in Den Haag die voorschoolse vaardigheden stimuleert

In een veilige omgeving met veel aandacht voelen kinderen zich goed. Hun ontwikkeling en vertrouwen in anderen gaat dan met sprongen vooruit. Ook de créche Den Haag van Road2School zorgt ervoor dat elk kind zich uniek en bijzonder voelt. Zelfredzaamheid, werkhouding en het taalniveau gaan steeds een stap vooruit, zodat uw kind goed wordt voorbereid op de overstap naar de basisschool.

De goed geschoolde medewerkers van deze crèche en BSO in Den Haag bieden uiteenlopende activiteiten aan die passen bij de leeftijd van de kinderen, zoals creatieve en cognitieve opdrachten. Ook wordt goed gekeken welke begeleiding past bij het niveau van uw zoon of dochter. Laat uw kind in een ongedwongen sfeer samen spelen en de wereld ontdekken bij Road2School!

https://www.road2school.nl/

Sportdietist voor jouw doelen in Leiden

Add-link

Wij zijn een uitstekende sportdietist in Leiden wie ervoor zullen zorgen dat jij je doelen haalt. Wij zullen tijdens het intakegesprek jouw doelen doornemen en aandacht in behandeling nemen wat wij moeten doen om jouw doel te kunnen behalen. In het intake gesprek zullen we direct kijken wat uw situatie nu is en zullen we kijken wat voor sport jij nu al wel of niet doet. Ook zullen we rekening houden met uw leeftijd en andere omstandigheden. Dit zijn namelijk allemaal zaken waar wij als sportdietist in Leiden rekening mee moeten houd om ervoor te zorgen dat jij je doel haalt.

afvallen bij de sportdietist in Leiden

Wij staan als sportdietist in Leiden bekent om de goede resultaten rondom afvallen. Dit is namelijk makkelijker dan jij en heel veel anderen op de wereld denken. Geen neppe verkoop praatjes met niet werkende supplementen. Een calorie tekort! Dat zorgt ervoor dat jij gaat afvallen. Minder calorieën eten dan je verbrand, dat is de manier om aftevallen volgens ons als sportdietist in Leiden. Wij hebben veel kennis op het gebied van afvallen en al meerdere jaren (15) ervaring. Dus wilt u afvallen en uw doelen halen? Kom dan naar ons, een sportdietist in Leiden.

aankomen bij de sportdietist in Leiden

Wij als sportdietist in Leiden weten hoe je de goede resultaten van aankomen kan bereiken. Dit is namelijk heel makkelijk en zit bij veel mensen wie niet aan kunnen komen tussen de oren. Wij hebben hiermee al jaren ervaring en weten precies hoe het werkt. Het is in principe heel simpel; eet meer dan dat je verbrand! Kom je niet aan? Eet meer! Dat is hoe wij het aanpakken bij jouw favoriete sportdietist van Leiden. Tenzij je een aandoening en/of ziekte hebt, is aankomen zeer makkelijk om aan te komen, hiervoor zullen we jou het beste helpen als sportdietist in Leiden! Dus wil je aankomen of afvallen? Kom naar onze sportdietist in Leiden.

 

Alles wat je moet weten noodstroom in Maarssen

Add-link

Elektricien in Maarssen

Het installeren van een noodstroomaggregaat en uninterruptible power unit moet goed uitgevoerd worden. Wanneer dit namelijk niet goed geïnstalleerd wordt kan de noodstroom niet werken, ook kan er een kortsluiting ontstaan. Door een kortsluiting kan je nog langer zonder stroom zitten.

Elektricien Maarssen 24/7 kunt u prima helpen en heeft alle nodige kennis over noodstroom. Zij zijn werkzaam in heel Maarssen dus onder andere ook in Maarssen. Door onze 24/7 spoeddienst zijn Zij altijd bereikbaar, ook bij kortsluiting kunt u bij hun terecht.

Het is een zeer onaangename verrassing als je elektriciteit uitvalt na altijd goed gewerkt te hebben. Televisies, wasmachines en andere elektrische apparaten kunnen nu niet meer gebruikt worden. De meeste bedrijven kunnen hier een grote last aan hebben, bijvoorbeeld elektronicawinkels die nu niet meer gebruik kunnen maken van hun kassasystemen. Naast dat veel bedrijven van elektriciteit afhangen, hebben ook veel mensen in huis elektriciteit nodig, als is dit niet cruciaal als dit uitvalt. Bedrijven hebben daarom ook een tweede plan achter de hand, namelijk noodstroom.

Stroomuitval bij bedrijven

Noodstroom die moet de hoofdstroom overnemen als er een stroomstoring is. Als de noodstroom goed zijn werk kan doen kunnen bedrijven door met de werkzaamheden van dat moment zullen de gevolgen niet groot zijn. Omdat het bij particulieren in woningen niet cruciaal is als daar de stroom uitvalt hebben veel woningen dus ook geen noodstroom. Dit is overigens wel aan te schaffen.

Noodstroom

Wanneer de stroom uitvalt dan kan de noodstroom of een noodstroomaggregaat dus overnemen. Bij een storing kan zo een noodstroomaggregaat toch nog voor een langere tijd veel stroom leveren, zo zitten ze dus niet zonder. Helaas duurt het wel een aantal seconden voordat een noodstroomaggregaat volledig in werking is, hier is wel een oplossing voor. De stroom kan overgenomen worden door een uninterruptible power supply bij een storing totdat de noodstroomaggregaat volledig in werking is. Een noodstroomaggregaat en een uninterruptible power unit worden vaak samen gecombineerd door bedrijven.