Bedrijven

Jungle sfeer in uw bedrijf met een Kunststof Wandmat

Jungle Wandmat een echte eyecatcher

Met deze Kunststof Jungle Wandmat haalt u echt een eyecatcher in uw bedrijf. Tegenwoordig is de Jungle style immers veel te zien in bedrijven en in openbare gelegenheden. Een Jungle style creeren is de trend van tegenwoordig.

Veel bedrijven zijn u voorgegaan met de Jungle Wandmat van KunsthaaEU. In showrooms, op beurzen, in de ontvangsthal zult u echt indruk maken op de omgeving. Met plaatsing van groen ontstaat er meteen een gezellige en positieve sfeer.

De Wandmat is onderhoudarm omdat deze van Kunststof is, dus geen onderhoudscontracten, water geven en rommer maar een duurzame en betaalbare oplossing in uw bedrijf. De mat is in principe heel goed zelf op te hangen.

Geschikt voor buiten en als interieurdecoratie

Als interieur decoratie is deze Jungle Wandmat zeer geschikt, en er ontstaat meer groenbeleving in junglestyle u zult echt versteld staan van het prachtige resultaat met plaatsing van deze wandmat, wat een verandering met een beetje groen kan doen.

Eveneens kunt u ze buiten ophangen bijvoorbeeld bij het buitenterras of aan de wand in een horeca tuin of denk eens aan expositie of aankleding op uw stand voor een beurs. Met een afmeting van 1m2 heeft u er niet veel van nodig voor het nodige effect.

Haal deze prachtige fraaie wandmat in Junglestyle met fraaie tropische planten in huis en maak indruk op de omgeving. Positieve reacties zult u zeer zeker ontvangen.

Groen maakt sfeer en ontspant

Het is ondertussen bewezen dat met meer groen in de omgeving men hierdoor ontspant en de omgeving sfeervoller maakt. Men blijft langer zitten in uw Horeca bedrijf omdat het zo gezellig is. Het werkt dus ook omzetverhogend en het neemt de akoustiek weg, dus irritante geluiden zullen beter worden geabsorbeerd. Het is eveneens leuk om er kunstbloemen of kunsplanten in te bevestigen.

Kortom

  • Sfeerverhogend
  • Meer groen ontspant
  • Een echte eyecatcher
  • Ideaal voor exposities en beurzen
  • Fraai in uw showroom
  • Een volle wandmat
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • Zeer eenvoudig te bevestigen

De Kunststof Wandmat is 24 / 7 te bestellen en te bekijken in de webshop van www.kunsthaag.eu. Gewoon vanuit uw luie kantoorstoel te bestellen en binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/

Sales trainingen met resultaat

De voordelen van het volgen van goede sales trainingen zijn zonneklaar. Iedereen in de branche heeft er baat bij: je leert nieuwe klanten werven en bestaande klanten bijhouden. Het werven van nieuwe klanten zal makkelijker zijn en bestaande klanten kun je makkelijker binden. Wie de training volgt bij Excellent Commerciële Trainingen weet hoe belangrijk het is. Voor een aantrekkelijke prijs kun jij als salesmedewerker professioneler dan ooit aan de slag. Maak impact, breng klanten op een natuurlijke manier in beweging, verzilver koopsignalen en bouw duurzame klantrelaties op. Leer verkoopgesprekken voorbereiden en opbouwen en leer de behoeften van de klant boven tafel te brengen.
Volg een sales training, cursus, of opleiding bij jou in de buurt en verander voorgoed je blik op hoe verkoop aangepakt moet worden. Een aanrader voor iedereen in de salesbranche! Krijg grip op je eigen handelwijze en maak een impact in jouw business. Profiteer van de voordelen die een goede salestraining jou kan brengen. Een goede sales training die jou helpt je vak zo goed mogelijk uit te voeren. Want dat is uiteindelijk waar het voor jouw als salesmedewerker toch om draait? Deze sales trainingen brengen je waardevolle en beproefde verkooptechnieken bij waar jij, je business én je klanten veel aan zullen hebben.

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/sales-training/

Een goede kattenverzekering afsluiten

Voor veel mensen maakt de kat ook deel uit van het gezin en wordt er een kattenverzekering afgesloten. Mocht de kat ooit wat mankeren en daarvoor naar de dierenarts gaan dan kun jij met een verzekering altijd de behandeling betalen omdat deze (deels) vergoed wordt.

Een kattenverzekering neemt je zorg uit handen

Een kattenverzekering is er in verschillende soorten en prijzen. Het is daarom altijd verstandig diverse verzekeringen met elkaar te vergelijken voordat je er eentje voor je kat afsluit. Het is vooral belangrijk dat de verzekering dekt wat jij wenst zodat jij nergens geen omkijken naar hebt als het beestje ziek wordt.

Hoogte van de premie

De hoogte van de premie wordt bepaald door diverse factoren. Zo speelt het geslacht van de kat een rol want het verzekeren van een poes is net even wat duurder dan een kater. Ook zijn het ras, het gewicht en de leeftijd van belang. Voor bepaalde rassen zijn behandelingen moeilijker en betaal je daar meer voor. Als je kat een wat zwaarder uitgevallen exemplaar is betaal je meer omdat de kans op bepaalde aandoeningen groter is. Is je kat nog jong? Dan betaal je minder premie dan wanneer hij of zij reeds op leeftijd is.

Hoogte eigen risico speelt een rol

Houd er rekening mee dat je bij nagenoeg iedere verzekering te maken hebt met een eigen risico. De hoogte daarvan kan verschillen en als je dit zo laag mogelijk wilt maken kun je dat doen door een hoger bedrag aan premie per maand te betalen. 

Maximale vergoeding

Bekijk goed wat het maximale bedrag is dat vergoed wordt per jaar. Bepaalde behandelingen zijn niet goedkoop bij de dierenarts dus het is zaak dat je kiest voor een verzekering die het bedrag uitkeert dat jij mogelijk nodig hebt voor je kat zonder dat je daar zelf nog veel bij hoeft te leggen. Hoe hoger de premie hoe hoger de uitgekeerde vergoeding uitvalt. Daarvoor betaal je dan wel wat meer per maand maar het geeft je rust te weten dat er tot aan een bepaald maximum vergoed wordt.

https://www.dierenverzekering.nl/

Overspannen, de symptomen en oplossingen.

Overspannen zijn, iedereen heeft er weleens van gehoord. Maar wat houd het precies in om overspannen te zijn en wat zijn de symptomen ervan? Wanneer je lekker in je vel zit zul je niet snel problemen hebben met drukte of een strakke deadline, maar wanneer je een lange tijd onder spanning staat is dit niet het geval. Door de stress en druk kan je een lange tijd onder spanning staan, dit kan als gevolg hebben dat je de spanning niet meer goed kunt verwerken. Dit heeft diverse stressklachten als gevolg, hiervoor kun je gaan voor hulp bij stress maar misschien ben je wel overspannen.

Maar wat is overspannenheid precies? Wanneer je overspannen bent is je zenuwstelsel zo geprikkeld dat je niet meer normaal kunt functioneren. Dit beïnvloed je ook psychisch waardoor je minder makkelijk met stress om kan gaan dan normaal. Overspannenheid kan verschillende oorzaken hebben, stress op je werk, iets vervelend wat gebeurd is of een thuissituatie die niet lekker gaat. Wanneer al deze dingen bij elkaar komen kan je overbelast raken en kan het teveel worden. Dit heeft als gevolg dat je de grip kwijtraakt op de situatie en het niet meer onder controle hebt. Het is heel belangrijk om deze klachten serieus te nemen, wanneer de klachten langer dan een jaar aanhouden spreken we namelijk van een burn-out.

De overbelasting waardoor je overspannen raakt kunnen zowel privé als op de werkvloer plaats vinden. Wanneer je steeds de grens over moet gaan zorgt dit voor overspannenheid. Overspannenheid gaat gepaard met verschillende symptomen, let op, deze kunnen bij iedereen anders zijn. Het kan zorgen voor hoofdpijn, vermoeidheid en andere lichamelijke klachten. Het kan gepaard gaan met depressieve gevoelens, angst, een laag zelfbeeld en je emotioneel leeg en uitgeput voelen. Heb jij last van deze klachten, blijf dan niet stil zitten en doe de overspannen test en doe zo snel mogelijk wat aan de klachten die je ervaart.

https://drie60.com

Betonmolens met klasse koop je bij AIC

Betonmolens: goede kwaliteit beton is cruciaal in de bouw

Iedere aannemer realiseert zich dat elk klus en elk bouwproject een visitekaartje is voor het eigen bedrijf. Dat betekent dat het leveren van hoge kwaliteit en precisieklussen de hoogste prioriteit heeft. De concurrentie in de bouwwereld is namelijk traditioneel groot. En als bouwvakker, aannemer of uitvoerder van een bouwproject wil je natuurlijk altijd het beste van het beste leveren. Daarom zijn betrouwbare betonmolens onmisbaar voor ieder bouwbedrijf dat zichzelf en het werken in de bouw serieus neemt.

Betonmolens in diverse soorten en maten

Zoek je een robuuste betonmolen van uitstekende kwaliteit? Dan ga je ongetwijfeld een goed exemplaar vinden in de collectie betonmolens van het Aannemer Inkoop Centrum (AIC). AIC heeft op basis van zijn decennialange ervaring een collectie molens voor beton opgebouwd die niet alleen sterk en betrouwbaar zijn, maar ook scherp geprijsd. Daarbij hebben wij molens beschikbaar in diverse soorten en maten. Dus of je nu een grote of juist een kleinere beton molen van een topmerk zoekt: bij AIC ga je ongetwijfeld een perfecte molen voor jouw klus vinden! En de hoeveelheid molens die je wilt bestellen is bij ons ook geen probleem. Wij hebben namelijk alles ruim voldoende voorraad. Neem bij Een grote bestelling wel altijd eerst contact op met ons. Wellicht kan AIC namelijk een scherpe offerte voor jouw bedrijf opstellen.

Het assortiment betonmolens van AIC

Profiteer ook van de expertise en ervaring van het Aannemer Inkoop Centrum. Ga nu naar www.aic.nl en blader door onze voorraad molens. Met een paar klikken op de knop is jouw bestelling geplaatst. Zo simpel werkt het bij AIC!

De begrippen oppervlakteruwheid en ruwheidswaarde

Men zal van oppervlakteruwheid spreken bij voorwerpen uit staal, RVS of kunststof. Een perfect oppervlak hoort in definitie egaal te zijn. Maar de originele structuur van het voorwerp kan oneffen zijn. Ook door verschillende bewerkingen, zoals bijvoorbeeld lassen en boren, kan het oppervlak oneffenheden vertonen. Door deze oneffenheden kan het oppervlak ruwer aanvoelen. Deze ruwheid zal uitgedrukt worden in een ruwheidswaarde. De ruwheidswaarde is de waarde die toegekend zal worden aan het oppervlak van het product. Hoe egaler het voorwerp, hoe minder deze waarde zal zijn.

Meten van de ruwheid

Oppervlakteruwheid wordt uitgedrukt in micrometer of micron (μm). Voor het bepalen van de maximale ruwheid van een product spreekt men over de RA-waarde. Deze waarde is de gemiddelde afwijkingswaarde van een voorwerp ten opzichte van de norm. Hoe lager deze waarde, hoe minder de afwijking van de norm zal zijn en hoe vlakker het voorwerp is. Bij sommige branches wordt de maximale ruwheidswaarde vastgelegd. Voor materialen uit de voedingssector bijvoorbeeld, zoals opslagtanks, ligt de maximale RA-waarde vast op 0,8μm. Deze waarden zijn van belang voor bedrijven die materialen zullen slijpen op ruwheidswaarde. Gespecialiseerde bedrijven zullen eerst metingen uitvoeren om de RA-waarde te bepalen. Nadien kiezen ze de geschikte methode om de oppervlakteruwheid te verbeteren tot de best mogelijke RA-waarde bereikt is.

Methoden om oppervlakteruwheid te behandelen

Er zijn verschillende methoden om de oppervlakteruwheid van een voorwerp te behandelen. Voor elk soort materiaal bestaan technieken om de oppervlakteruwheid van een voorwerp te verbeteren. Hoe lager de RA-waarde moet zijn, hoe duurder de prijs van uitvoering is.

Slijpen en polijsten

Door producten te slijpen of te polijsten kan een lage ruwheidswaarde bereikt worden. Dit kan zowel handmatig als machinaal toegepast worden. Tegenwoordig is het perfect mogelijk om grote voorwerpen machinaal te slijpen. Ook dikkere voorwerpen kunnen vaak probleemloos machinaal geslepen worden. De machines staan zodanig ingesteld dat ze de juiste afwerkingsgraad kunnen bereiken. Machinaal slijpen kan in grote hoeveelheden gebeuren waardoor dit de kostprijs dan weer zal drukken. Voorwerpen met een moeilijk oppervlak zullen handmatig geslepen worden. Ook bij handmatig slijpen is het perfect mogelijk om de optimale RA-waarde te bereiken.

Borstelen

Door een oppervlak te borstelen krijgt het voorwerp een matter uitzicht en vallen de kraslijnen die ontstaan door het slijpen veel minder op. Lasnaden kunnen moeiteloos weggewerkt worden tot de gewenste RA-waarde bereikt is.

De technieken worden in overleg besproken zodat het vooropgestelde resultaat bereikt wordt.

https://vangeenen.nl/oppervlakteruwheid/

Sportschool Tiel

Dé sportschool in Tiel en omstreken | Karin’s Health & Welness

Ik ben onlangs verhuisd naar Tiel en was nog op zoek naar een leuke sportschool. Een kleinschalige sportschool, zodat de trainers veel tijd voor me hebben. Ik heb immers niet zo veel ervaring met sporten, dus dat leek me handig. En weet je waar mijn zoektocht naar een sportschool in Tiel in eindigde? Bij Karins Health Wellness. Vandaag deel ik mijn ervaringen met deze sportschool met jullie. En ik verklap alvast: mijn ervaringen zijn tot nu toe meer dan goed!

Fitness in Tiel

Karin’s Health & Welness is niet zomaar fitness in Tiel. Deze sportschool beschikt namelijk niet over apparatuur. Hier kun je alleen sporten in groepsverband. Goh, dat vond ik toch zo gezellig! Juist doordat de sportschool zo kleinschalig is, heb je dan veel contact met de andere mensen in de groep. Ik heb er geen spijt van dat ik een abonnement afgesloten heb. Ben er juist mega blij mee.

Ook voor een heerlijke massage

Maar wat ik nou zo leuk vind aan deze sportschool, is dat het meer is dan een sportschool alleen. Hier kun je na het sporten namelijk ook heerlijk genieten en ontspannen. Lekker genieten van een massage in Tiel, even naar de sauna, of ga je liever even in de jacuzzi? Ik kom altijd compleet voldaan en ontspannen thuis na een bezoek aan Karin’s Health & Welness. Ik kan het iedereen aanraden. Waar wacht je nog op? Let’s go!

https://www.karinshealthwellness.nl/

CBBS helpt u waar nodig!

Bij CBBC bieden wij u als bedrijf veel verschillende diensten aan die uw bedrijf veel goeds kunnen doen. Fouten zijn onvermijdelijk om te maken. Fouten in de salarisverwerking? Schade door foutieve afdrachten? Of advies nodig bij het inrichten en uitvoeren van een nieuwe salarisadministratie? Onze consultants zetten hun expertise en inhoudelijke kennis van specifieke bedrijfstakken en cao’s graag in om het complexe vraagstuk voor u op te lossen. Dat doen we voor bedrijven die onafhankelijk inzicht en advies nodig hebben. Maar ook ondersteunen wij juridisch adviesbureaus en rechtsbijstandsverzekeraars.

Onze consultants geven ondernemers onafhankelijk advies over: Het toepassen en naleven van cao-afspraken. Het toepassen en naleven van afwijkende afspraken. Het inrichten van de personeelsadministratie. Het narekenen van salarissen (steekproefsgewijs dan wel integraal). Het afstemmen van arbeidsovereenkomst, werknemerskaart, loonadministratie en salarisstrook. Procedures rond invoer van gegevens, percentages en verbandcontroles. Controle op input (variabelen) en output (journaalposten, loonstroken). Controle op afdrachten van bijv. loonkosten en pensioenaangifte. Controle op speciale regelingen zoals premie- en afdrachtskortingen. Controle op speciale regelingen sectorpremie kort/lang dienstverband. Consultancy voor rechtsbijstandsverzekeraars. Een geschil tussen klant en werkgever? Onduidelijkheden binnen de cao? Ook voor rechtsbijstandsverzekeraars zijn onze consultants de juiste gesprekspartner.

Ook helpen wij u graag bij de eindafrekening van het salaris op basis van Cao-afspraken bij vertrek. De eindafrekening van het salaris op basis van de vaststellingsovereenkomst. Het correct berekenen van de vertrekpremie. Het toepassen van de regelgeving om vertrekpremie vast te stellen. Daarnaast zorgen we voor afrekening van verlofdagen. De toepassing Cao-regelingen bij een dienstverband. De toepassing van salarisschalen, toeslagen bij overwerk of afwijkende werktijden. De toepassing secundaire arbeidsvoorwaarden, contractueel, wettelijk door CAO voorgeschreven. Ook voeren we een controle uit op toepassingen als tijd-voor-tijd regelingen. Maar ook zijn er controles op toepassingen ‘cafetariamodellen’. Ook wel controle op uitruilwaarde genoemd. Wilt u meer weten over onze diensten. Meer informatie is te vinden op onze website.

https://www.cbbs.nl/

Waarom een sapkuur beginnen

De atmosfeer van de aarde is een belangrijke factor voor het behoud van het ecosysteem. De dunne laag gassen die de aarde omhult, wordt op zijn plaats gehouden door de zwaartekracht. Lucht is voornamelijk stikstof, zuurstof, waterdamp, met veel kleinere hoeveelheden kooldioxide, argon, enz. De atmosferische druk neemt gestaag af met de hoogte. De ozonlaag speelt een belangrijke rol bij de afbraak van de hoeveelheid ultraviolette (UV) straling die het oppervlak bereikt. Aangezien het DNA gemakkelijk wordt beschadigd door UV-licht, dient dit om het leven aan het oppervlak te beschermen. De atmosfeer houdt ook ‘s nachts warmte vast, waardoor de dagelijkse temperatuursextremen afnemen.

Sapje is producent van een sapkuur dat 100% natuurlijk is. Ga voor meer informatie over deze sapkuur naar de website van Sapje.

Het weer op het land komt bijna uitsluitend voor in het onderste deel van de atmosfeer en dient als convectief systeem voor de herverdeling van de warmte. Een andere belangrijke factor bij het bepalen van het klimaat is de oceaanstroming, met name de grote onderwaterthermohaliene circulatie die de warmte-energie van de equatoriale oceanen naar de poolgebieden verdeelt. Deze stromingen helpen de temperatuurverschillen tussen winter en zomer in de gematigde zones te matigen. Zonder de herverdeling van de warmte-energie door de oceaanstromingen en de atmosfeer zouden de tropen veel heter zijn en de poolgebieden veel kouder.

Bliksem
Het weer kan zowel gunstige als schadelijke gevolgen hebben. Extremen in het weer, zoals tornado’s of orkanen en cyclonen, kunnen grote hoeveelheden energie op hun pad verbruiken en verwoestingen veroorzaken. De oppervlaktevegetatie is afhankelijk geworden van de seizoensgebondenheid van het weer en plotselinge veranderingen die slechts enkele jaren duren, kunnen een dramatisch effect hebben, zowel op de vegetatie als op de dieren die afhankelijk zijn van de groei ervan voor hun voedsel.

Sapje is producent van een sapkuur dat 100% natuurlijk is. Ga voor meer informatie over deze sapkuur naar de website van Sapje.

Het klimaat is een maat voor de langetermijntrends in het weer. Het is bekend dat verschillende factoren het klimaat beïnvloeden, waaronder oceaanstromen, albedo’s, broeikasgassen, variaties in de lichtsterkte van de zon en veranderingen in de baan van de aarde. Op basis van historische gegevens is bekend dat de aarde in het verleden drastische klimaatveranderingen heeft ondergaan, waaronder ijstijden.

Een tornado in het centrum van Oklahoma
Het klimaat van een regio is afhankelijk van een aantal factoren, met name de breedtegraad. Een latitudinale band van het oppervlak met soortgelijke klimatologische kenmerken vormt een klimaatgebied. Er zijn een aantal van dergelijke gebieden, variërend van het tropische klimaat op de evenaar tot het poolklimaat in de noordelijke en zuidelijke uitersten. Het weer wordt ook beïnvloed door de seizoenen, die het gevolg zijn van het feit dat de aardas ten opzichte van het baanvlak wordt gekanteld. Zo wordt op elk moment in de zomer of winter een deel van de aarde directer blootgesteld aan de zonnestralen. Deze blootstelling wisselt af naarmate de aarde in haar baan draait. Op elk moment, ongeacht het seizoen, ervaren het noordelijk en zuidelijk halfrond tegengestelde seizoenen.

Het weer is een chaotisch systeem dat gemakkelijk verandert door kleine veranderingen in de omgeving, dus nauwkeurige weersvoorspellingen zijn beperkt tot slechts enkele dagen. Over het geheel genomen gebeuren er wereldwijd twee dingen: de temperatuur neemt gemiddeld toe en het regionale klimaat is merkbaar aan het veranderen.

Een oceaan is een belangrijke bron van zout water en een belangrijk onderdeel van de hydrosfeer. Ongeveer 71% van het aardoppervlak (een oppervlakte van ongeveer 361 miljoen vierkante kilometer) wordt bedekt door de oceaan, een aaneengesloten waterlichaam dat gewoonlijk verdeeld is in verschillende belangrijke oceanen en kleinere zeeën. Meer dan de helft van dit gebied is meer dan 3000 meter diep. Het gemiddelde oceaanzoutgehalte is ongeveer 35 delen per duizend (ppt) (3,5%) en bijna al het zeewater heeft een zoutgehalte van 30 tot 38 ppt. Hoewel algemeen erkend als verschillende ‘afzonderlijke’ oceanen, vormen deze wateren één wereldwijde, onderling verbonden zoutwaterlichaam, vaak aangeduid als de Wereldoceaan of globale oceaan. Dit concept van een wereldwijde oceaan als een continu waterlichaam met relatief vrije uitwisseling tussen de delen is van fundamenteel belang voor de oceanografie.

De belangrijkste oceanische scheidingen worden deels bepaald door de continenten, verschillende archipels en andere criteria: deze scheidingen zijn (in afnemende volgorde van grootte) de Stille Oceaan, de Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan, de Zuidelijke Oceaan en de Noordelijke IJszee. Kleinere delen van de oceanen worden zeeën, baaien, baaien en andere namen genoemd. Er zijn ook zoutmeren, kleinere, niet aan zee grenzende zoutwaterlichamen die niet met de Wereldoceaan verbonden zijn. Twee opmerkelijke voorbeelden van zoutmeren zijn het Aralmeer en het Grote Zoutmeer.

Een meer (van Latijnse lacus) is een terreinkenmerk (of fysiek kenmerk), een lichaam van vloeistof op het oppervlak van een wereld die gelokaliseerd is op de bodem van een bekken (een ander type landvorm of terreinkenmerk; dat wil zeggen, het is niet globaal) en beweegt zich langzaam als het al beweegt. Op aarde wordt een waterlichaam beschouwd als een meer wanneer het landinwaarts ligt, geen deel uitmaakt van de oceaan, groter en dieper is dan een vijver, en gevoed wordt door een rivier. De enige wereld buiten de aarde die bekend staat om de meren te herbergen is Titan, de grootste maan van Saturnus, die h

https://www.sap.je

belangrijkste voordelen van het gebruik van waterpompen

De dompelpomp is een fundamentele uitrusting voor verschillende projecten. Zonder dat zou het bijvoorbeeld niet mogelijk zijn om water in een artesische put te pompen. Het systeem – dat als functie heeft de vloeistof in verschillende omgevingen te extraheren en te verpompen – kan een installatie veel meer mogelijkheden bieden.

 

Het aftappen van het resterende water in zwembaden, tanks, watertanks en sloten kan een moeilijke en tijdrovende klus zijn. Maar er is een praktische oplossing voor dit probleem: dompelbare waterpompen.

 

Hoogwaardige apparatuur, deze pompen maken het werk gemakkelijker en besparen tijd. Daarom hebben we besloten om de 5 belangrijkste voordelen van het gebruik van een fonteinpomp op te sommen.

 

DE 5 BENEFITEN

 

Praktisch

De dompelpomp is praktisch om te hanteren en nog beter te vervoeren. Het wordt gemakkelijk overal mee naartoe genomen door een volwassen persoon.

 

Efficiëntie

De timing van de ontwatering kan zeer tijdrovend zijn als het niet met de juiste apparatuur gebeurt. Met de dab dompelpomp kunt u tot 500 liter per minuut aftappen, waardoor u uw werk in een mum van tijd en geld bespaart.

 

Rustig

Omdat de apparatuur onder water kan worden gezet, d.w.z. het werkt in het af te voeren waterlichaam, is het veel stiller dan pompen die aan de oppervlakte werken. Dit is zeer nuttig voor thuisgebruik, vooral voor huizen met kinderen en huisdieren.

 

Weerstand

De dompelpomp is gemaakt van hoogwaardige materialen, bescherming en een robuuste buitenzijde. Dit maakt het gebruik in verschillende omgevingen en banen mogelijk en biedt de klant meer financiële bescherming, omdat het minder risico op breuk loopt.

 

Veiligheid

Nogmaals, omdat het een dompelpomp is, is het veel veiliger dan pompen die aan de oppervlakte werken. Als u kleine kinderen of huisdieren heeft, is het waarschijnlijk dat ze uit nieuwsgierigheid met de apparatuur willen omgaan, wat zeer gevaarlijk is. Door ondergedompeld te zijn, biedt de pomp veel meer veiligheid.

 

Een van de voorzorgsmaatregelen die bij het gebruik van de kleine dompelpomp moet worden genomen, is om de apparatuur nooit uit het water te starten. Het is ontworpen voor gebruik onder water, dus u loopt het risico op blijvende schade aan het apparaat als het buiten de juiste omgeving wordt ingeschakeld.

https://www.waterpomp.be/