Banen en opleidingen

Wat zijn de kosten voor een uitzendkracht?

Wat kost een uitzendkracht? Het is goed voor te stellen dat u zich dit afvraagt wanneer u een uitzendkracht wilt inzetten. Men denkt vaak dat er hoge kosten zijn verbonden aan het inschakelen van een uitzendkracht. Dat hoeft echter niet wanneer u goede afspraken maakt met een uitzendbureau, bijvoorbeeld over het tarief. Er wordt een contract opgesteld dat het mogelijk maakt voordelig en flexibel arbeidskrachten in te zetten. Maar wie helpt u daarbij? Daarvoor heeft u niet alleen de hulp van een uitzendbureau, maar van een professioneel inkoopadviesbureau nodig. Deze zorgt dat er een beter contract tot stand komt als u de kosten voor een uitzendkracht probeert te beperken. Zo wordt het tarief voor de diensten van een uitzendbureau ook lager en profiteert u van veel voordeel.

Wilt u voor weinig kosten een uitzendkracht inschakelen? Een consultant helpt

Wanneer u een uitzendkracht wilt gaan inhuren, wilt u de exacte kosten van het uitzendbureau natuurlijk van tevoren weten. Want u beperkt de kosten het liefst zoveel mogelijk natuurlijk. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Hoe pakt u dat nu eigenlijk precies aan? Als u dat lastig vindt, is het verstandig een professioneel inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau weet precies hoe met een uitzendbureau een redelijk tarief kan worden afgestemd. Eerst wordt een scan uitgevoerd. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald die ervoor zorgt dat de kosten voor een uitzendkracht omlaag kunnen. Alles wordt vastgelegd in een tenderdocument. Als u het er mee eens bent, kan de contractvorming plaatsvinden en later de implementatie. U kunt rekenen op een voordelig tarief van het uitzendbureau.

Laag tarief voor uitzendbureau dat helpt bij totstandkoming en optimalisatie van inkoopcontracten

De arbeidswereld zit ingewikkeld in elkaar. Ook als het gaat om flexibele arbeidskrachten en het inhuren daarvan. Het is dan ook niet vreemd als het u onduidelijk is wat nu een redelijk tarief is voor het inschakelen van een uitzendbureau. Welke kosten mag u verwachten als u op die manier een uitzendkracht inschakelt? Om duidelijkheid voor u te scheppen is het mogelijk een inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau kan u begeleiden bij de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten met een uitzendbureau. Korter gezegd, dit bureau helpt u de beste contracten te realiseren. Het gaat daarbij niet per se om beter onderhandelen, maar een slimmer proces. Het resultaat is lagere kosten voor een uitzendkracht en een lager tarief voor de diensten van het uitzendbureau.

Lean Green Belt onderdeel van het internationale Lean certificatie programma

Lean Green Belt is een onderdeel van een veel groter programma. Dit is een internationaal certificeringstraject. Lean Green Belt management is een onderdeel van het totale lean management programma. Lean is een verbetermethodiek die wereldwijd is bewezen en wordt toegepast. Het houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Bedrijfsprocessen verbeteren door een interim- of projectmanager gespecialiseerd in Lean Green Belt

Loopt de huidige bedrijfsvoering niet zo soepel? Dan moet u daar iets aan doen natuurlijk. Wanneer u het supply chain management binnen uw bedrijf eens een keer goed onder de loep wilt nemen, bijvoorbeeld door middel van Lean Green Belt management, dan doet u er goed aan om hier een specialist voor in te schakelen. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

Heeft u interesse in het volgen van een Lean Green Belt opleiding? Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn. Door het behalen van het Lean Green Belt examen, kunt u aantonen dat u kennis en vaardigheden heeft opgebouwd op het gebied van Lean management. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Waar draagt Paardencoaching aan bij?

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met leermomenten. Hoe we met verschillende zaken omgaan, verschilt per persoon. Het vorm ons tot wie we zijn. Soms zijn we niet helemaal gelukkig of lukt het ons niet om het beste er uit te halen. Paardencoaching kan dan helpen, want met paardencoaching worden kwaliteiten en leerpunten inzichtelijk gemaakt.

Paardencoaching kan bijvoorbeeld bijdragen aan:

–    Het geven van inzicht
–    Loslaten van verlies en verdriet
–    Wegnemen van stress
–    Ontspanning bieden
–    Gedragspatronen doorbreken
–    Het leren stellen van grenzen
–    Het duiden van lichamelijke klachten
–    Maken van keuzes.

Daarnaast kan paardencoaching ook ondersteuning bieden bij outplacement trajecten en re-integratie spoor 2. Het paard kan troost bieden en een vriend zijn wanneer ze voelen dat diegene dan nodig heeft. Ook kan het paard staan voor iemand in je omgeving. Familiepatronen kunnen zichtbar worden. Tijdens een sessie paardencoaching kunnen dus zowel actuele thema’s naar boven komen als ook actuele thema’s. Paarden spelen vooral in op het gevoelsniveau waardoor praten over gevoelige kwesties niet noodzakelijk is. Wanneer een paard kennis maakt met een persoon wil het direct weten wie het is en hoe het met die persoon gaat. Dit komt doordat een paard een vluchtdier is en onmiddellijk wil inschatte of die persoon een gevaar vormt, maar bijvoorbeeld ook de leiding kan nemen bij naderend gevaar. Dat doet het paard door te spiegelen naar zijn omgeving.

Coaching met paarden is geschikt voor iedereen die er open voor staat en een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Je hoeft niet te kunnen paardrijden om er aan deel te nemen aan een sessie.

Wanneer je in je dagelijkse leven belemmeringen ondervindt waar je zelf niet uitkomt of wanneer je al eerder therapieën hebt gevolgd, maar zonder resultaat, is paardencoaching meestal een zeer goed alternatief. Maar paardencoaching ka ook als leukt teamuitje gevolgd worden. Horses and Coaching werkt voor uiteenlopende bedrijven, van zorgverzekeringen tot gespecialiseerde outplacementbureaus.

http://horsesandcoaching.nl/paardencoaching/

De werkzaamheden van een NEN 1010 installatie tester

De NEN 1010 norm is belangrijk wanneer wordt gewerkt met elektrische installaties. Een tester gebruikt de NEN 1010 namelijk altijd bij de keuring van een installatie. Dit is de in Nederland geldende norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woonruimtes, gebouwen en infrastructuur. Een NEN 1010 installatie tester kijkt of deze installaties veilig zijn. U kunt zelf NEN 1010 installatie tester worden door een cursus te volgen. U hoeft dan geen externe partij in te huren voor een keuring of periodieke controle. U kunt overigens ook andere cursussen volgen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf leren ladders te keuren.

Normen die belangrijk zijn als uw ladders laat keuren

Trappen, rolsteigers en ook ladders keuren is belangrijk. Anders kunnen er ongelukken gebeuren doordat het klimmaterieel niet langer veilig was. Maar hoe worden ladders dan eigenlijk gekeurd? Vaak gebeurt dit op basis van het Arbeidsomstandighedenbesluit en diverse NEN normen. Een belangrijke norm is de NEN 2484 Draagbaar Klimmaterieel, Ladders en Trappen. Deze beschrijft alle eisen die worden gesteld aan de constructie, het onderhoud, het gebruik en de beproevingen van ladders, trappen en ander klimmaterieel. Deze norm is vaak erg belangrijk voor de keurmeester bij het keuren van ladders. Een professionele inspectiedienst kan vaak ook andere keuringen uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld vaak ook een NEN 1010 installatie tester langs laten komen.

Gemakkelijk inschrijven voor cursus NEN 1010 installatie tester

Er zijn tal van cursussen in de branche van veiligheid en keuringen. Zo is er een cursus ladders keuren of een cursus die u helpt een NEN 1010 installatie tester te worden. U kunt zich zeer gemakkelijk voor een van de vele inspectie- en keuringscursussen inschrijven. U selecteert de cursus van uw keuze. Dat kan bijvoorbeeld de cursus voor het keuren van ladders of die voor NEN 1010 installatie tester zijn. Vervolgens kiest u de locatie en data die u het beste uitkomen. Na het invullen van uw gegevens, bent u meteen ingeschreven. Daarna hoeft u uw aandacht alleen nog maar te besteden aan het volgen en afronden van de cursus.

BIM modelleur of 3D tekenaar vacature gemakkelijk geplaatst en gevonden bij recruitmentbureau

Het vinden van een BIM modelleur vacature of 3D tekenaar vacature die volledig aansluit bij uw wensen is geen gemakkelijke klus. Waar vindt u nu als technisch tekenaar werktuigbouw een vacature die geheel bij u past? Daarvoor schrijft u zich het beste in bij een CAD-recruitmentbureau. Hier zijn alleen CAD-vacatures te vinden. Er wordt geworven door CAD-specialisten die gelijk zien wat u waard bent. Zo is die 3D tekenaar of BIM  modelleur vacature zo gevonden! Opdrachtgevers zijn vaak zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld terechtkomen bij productiebedrijven, bouwbedrijven, ingenieursbureaus en lokale overheden. Wanneer u hulp wilt bij het vinden van een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw bent u bij een CAD-recruitmentbureau aan het juiste adres.

 

Gemakkelijk een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw plaatsen

Wilt u een CAD-vacature naar buiten brengen, zoals een 3D tekenaar vacature of BIM modelleur vacature, of een vacature voor technisch tekenaar bouwkunde? Dan krijgt u vast meer reacties op de vacature als u deze publiceert op de website va een CAD-recruitmentbureau. U kunt dan bijvoorbeeld een BIM modelleur of 3D tekenaar vacature plaatsen. Vervolgens helpt het recruitmentbureau u om een match te vinden voor de vacature van technisch tekenaar werktuigbouw. U krijgt een overzicht met geschikte kandidaten en krijgt de kans een kennismakingsgesprek te organiseren. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid een assessment te laten uitvoeren. Op deze manier kan de 3D tekenaar of BIM modelleur vacature hopelijk snel vervuld worden.

 

Test je soft skills als tekenaar werktuigbouw 

Soft skills: het is een woord dat u steeds vaker zult tegenkomen in de arbeidswereld. Zeker als u in de technische sector werkzaam bent. Ook als tekenaar werktuigbouw zijn soft skills erg belangrijk. Dat zult u ook merken als u solliciteert op een vacature voor technisch tekenaar werktuigbouw. Soft skills zijn persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden. Deze worden vaak onderschat als men solliciteert op een vacature voor BIM modelleur of 3D tekenaar. Toch zijn ze zeer belangrijk. Een CAD-recruitmentbureau kan ze testen door middel van het DISC-instrument. Deze onderscheidt vier gedragsstijlen: Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Als u een test maakt, krijgt u een beter inzicht in uw sociale competenties. Ook kunt u ze trainen, zodat u zich geschikter maakt voor uw ideale vacature voor BIM modelleur of technisch tekenaar werktuigbouw.

VCA E-learning: thuis of onderweg leren voor uw VCA examen

Thuis de nodige voorbereidingen treffen voor uw VCA examen, dat biedt voor velen een uitkomst. Zeker als u gewoonweg geen tijd heeft om naar een cursus te gaan. Er bestaan verschillende soorten VCA examens. Welk VCA examen u moet maken is afhankelijk van uw werkzaamheden enerzijds en van de kennis waarover u dient te beschikken. Het kan zijn dat basiskennis over Veiligheid, Gezondheid en Milieu dient te vergaren, kennis die u nodig heeft om veilig te kunnen werken en tegelijkertijd rekening te houden met het milieu en uw eigen gezondheid. In dat geval dient u een VCA examen B-VCA te maken. Wanneer u werkzaam bent als operationeel leidinggevende bij een aannemer, dan dient u in het bezit te zijn van een VOL-VCA diploma. Tot slot is het ook mogelijk dat u een VCA examen dient te maken om een VIL-VCU diploma te behalen. Dit is vooral van toepassing als u werkzaam bent als intercedent of leidinggevende bij een uitzendbureau. Welk examen u ook dient te maken, het is verstandig om u hierop goed voor te bereiden, bijvoorbeeld door middel van een VCA E-learning.

VCA examen maken mogelijk op verschillende locaties in Nederland

Het zou wel zo handig zijn als u op een locatie bij u in de buurt een examen zou kunnen maken. Gelukkig is dat mogelijk, dankzij de vele examenlocaties in ons land. Wanneer u een VCA examen dient te maken, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via een erkend en professioneel examencentrum, door middel van open inschrijving. Een VCA examencentrum organiseert doorgaans meerdere VCA examenmomenten per maand aan, zodat u zelf kunt bepalen welk moment het best uitkomt. Ook maakt een erkend examencentrum het mogelijk om op een locatie bij u in de buurt een examen te maken. Doordat de examenlocaties verspreid zijn over het land, is er vast één bij u in de buurt. U hoeft overigens niet naar een locatie af te reizen om u op het VCA examen voor te bereiden. Die kunt u namelijk ook thuis doen, middels een cursus VCA E-learning.

Waarom een VCA examen maken?

Dient u ook een VCA diploma te behalen? Dan wilt u natuurlijk wel weten waarvoor dat nodig is. VCA, u heeft vast weleens van deze afkorting gehoord. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en duidt op een lijst met voorwaarden waaraan een bedrijf zou moeten voldoen wil het veilig functioneren. Pas wanneer een bedrijf aan alle voorwaarden voldoet, kan het VCA gecertificeerd worden. Een VCA certificaat wordt pas uitgereikt als een deskundig certificatenkantoor het desbetreffende bedrijf gecontroleerd heeft. Natuurlijk is het aan het bestuur van het bedrijf om een veilige werkplek voor medewerkers te creëren, echter, medewerkers moeten ook weten hoe zij hun werk op een veilige manier moeten uitvoeren. Om medewerkers de nodige kennis bij te brengen, kunnen zij een cursus VCA E-learning volgen. Hiermee bereiden zij zich optimaal voor op het VCA examen. Slagen de deelnemers voor het examen? Dan behalen zij het VCA diploma en zijn zij in staat om veilig te handelen op de werkvloer.

Vitaliteit onmisbaar op het werk

Vitaliteit is onmisbaar op het werk en hier moet dan ook altijd rekening mee worden gehouden. Voldoende beweging, gezond eten en ontspanning op z’n tijd zorgen ervoor dat je lichaam in conditie blijft. Vitaliteit werkt dan ook als een persoonlijke batterij en als deze vol is dan beschik je weer over genoeg energie. Een batterij raakt leeg door energieverbruik en ook die batterij van ons, dus moet je ervoor zorgen dat deze energiebronnen regelmatig worden opgeladen. Er zijn vier hele belangrijke energiebronnen en dat zijn de volgende: fysieke vitaliteit, mentale en emotionele vitaliteit, zingeving en werkplezier.

De fysieke vitaliteit betreft de mate waarin het lichaam ons energie geeft om privé en in het werk zo goed mogelijk te functioneren. De mentale emotionele vitaliteit betreft de mate waarin iemand met emoties kan omgaan, zaken relativeert en reageert op drukke situaties. Dit heeft dan ook voornamelijk te maken met stressbestendigheid.  De derde energiebron is zingeving en dat heeft te maken met de mate waarin we ons bezighouden met de factoren die ons leven betekenis en meerwaarde geven. Vragen die je hierbij kan stellen zijn: Wat vind je belangrijk? Waar haal je motivatie uit? En ga zo maar verder. Ten slotte de vierde energiebron dat is werkplezier. Voelt werken als een plicht of opgave of haal je hier dagelijks voldoening uit? Als het werken als een plicht voelt dan is het verstandig om loopbaanbegeleiding (klik hier voor meer info) in te schakelen. Je bereid je dan met hulp voor op je volgende carrièrestap. Haal je plezier uit je werk? Dan krijg je daar weer veel energie voor terug. Zijn al deze energiebronnen in balans dan zal jouw vitaliteit goed zijn en ervaar je ook veel minder stress. Loopbaanbegeleiding inschakelen is dan ook waarschijnlijk niet nodig, ben je toch niet tevreden met je huidige werk? Dan kan je hier natuurlijk altijd wat aan doen. Lees hier meer.

Bron: carrierepoort

 

http://carrierepoort.nl

Volg een taalcursus Engels en leer deze internationale taal snel spreken, lezen en schrijven

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek en wil je daarvoor Engels leren? Volg dan een cursus Engels bij The English Center.

Van een taalcursus Engels heb je de rest van je leven plezier. Bijvoorbeeld op de zaak, maar ook in je privéleven of tijdens vakanties.

Tijdens een taalcursus Engels in Amsterdam leer je over Engelse grammatica, uitspraak, lezen en luisteren. Daarnaast leer je gesprekken en discussies voeren in het Engels.

Voel jezelf bekwamer in Engelse meetings door een taalcursus Engels in Amsterdam te volgen

Door het volgen van een spoedcursus Engels in Amsterdam leer je snel Engels spreken, lezen en schrijven. Je gaat direct aan de slag en bereikt snel de eerste resultaten.

The English Center biedt een spoedcursus Engels voor cursisten op verschillende niveaus. Of je nu als beginner een nieuwe taal wil leren, of juist een gevorderde die perfectie nastreeft. Iedereen kan snel Engels leren in Amsterdam.

Meld je vandaag nog aan voor een taalcursus Engels en doe jezelf een plezier. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele cursussen. En handig om te weten: ze spreken er ook Nederlands. Verrijk jezelf en volg een taalcursus Engels in Amsterdam. Hiervan heb je levenslang plezier, zowel zakelijk als privé. Doe een spoedcursus Engels in Amsterdam zodat ook jij binnenkort perfect Engels spreekt en schrijft.

http://www.englishcenter.nl/