Auto’s en Motoren

Kever onderdelen moeilijk verkrijgbaar? Dan ken je Paruzzi waarschijnlijk nog niet!

Paruzzi is dé VW oldtimer shop van Nederland. Je kunt er van alles bestellen voor je VW type 3,Beetle, Volkswagen busje of Karmann Ghia. Of je nu een koperen remleiding, een nieuwe bumper of een complete motor zoekt: de complete collectie staat online.  

We staan stil bij de groep ‘Bumpers (Bus T25 & Kever vanaf 8.1974), Carrosserie, Interieur’. Als we vervolgens subcategorie ‘823 Kofferkleppen en aanverwanten’ kiezen, verschijnt onder meer het volgende:

kofferslotpen (eventueel met verchroomde kop);

kofferslotvanger;

kofferscharnierenbouten (per 2 verpakt);

kofferscharniermontageklemmen (per 4 verpakt);

gepolijst RVS kofferhandvatbescherming;

handvat kofferklep (A- of B-kwaliteit).

Paruzzi heeft 4 handvatten in de aanbieding. Twee van gemiddelde en twee van superieure kwaliteit. Premium quality staat in dit geval gelijk aan origineel. Oftewel handgrepen zoals de Volkswagen-fabrieksmedewerkers ze destijds op de auto’s plaatsten. De budgetvarianten -van het Atemis label- zijn €30 of €10 goedkoper. Het verschil zit ‘m in de chroom-laag. De grepen zijn geschikt voor Kevers t/m 7.1967 en Kevers 8.1967 en later. Misschien ten overvloede, maar voor de duidelijkheid: de ontgrendeling van de kofferbak zit aan de binnenkant. Bij de oudste modellen links onder het dashboard, bij latere uitvoeringen in het dashboardkastje. Een kofferklephandvat is dus echt alleen maar een handvat.

Ook interessant is subgroep ‘841 Zij- en laaddeuren’. Hierbinnen vallen verschillende deurhandvatten. Bijvoorbeeld een multifunctionele set die past op de deur van de Microbus 9zits, de Microbus Deluxe 9zits en de Ambulance-bus 1.1961 t/m 1963 (VIN 1 222 025). Bij de twee deurhandvatten, het zijdeurhandvat en het contactslot krijg je 4 dezelfde sleutels, oftewel je bedient ze allemaal met één-en-dezelfde sleutel. Een vergelijkbare set is geschikt voor de Ambulance-bus 8.1958 t/m 12.1960. Ben jij de trotse eigenaar van een Bus t/m 7.1967? Je kunt bij Paruzzi onder nummer 241 841 641 een chromen deurhendel voor de binnenzijde bestellen. Deze draaihendel is voor Spijlbussen ook verkrijgbaar in zilverbeige en in zwart. Voor VW Bussen vanaf 8.1967 zijn er alleen draaihendels in zilverbeige of zwart, dus geen exemplaren van chroom.

https://www.paruzzi.com/nl

Auto dippen bij Plasti Dip Steenbergen

Add-link

Geef je auto een make-over

Toe aan een nieuwe kleur van je auto?

Bij Plasti Dip in regio Steenbergen kan je terecht voor een complete metamorfose. Wil je liever zelf aan de slag met spuitbussen? Dan is er een divers en breed aanbod aan producten te vinden op onze website.

Plasti Dip Steenbergen werkt alleen met de originele Performix. Zodat je alleen het beste resultaat mag verwachten. Dit merk komt uit Amerika en levert verschillende artikelen zoals: spuitbussen, gallons, accessoires en andere artikelen. Met deze producten kun je zelfs je velgen dippen. Krijg een professionele uitstraling met de producten verkrijgbaar bij Plasti Dip.

Met onze producten kun je zelfs onderdelen isoleren en impregneren. Naast onze hoge kwaliteit aan materiaal zijn wij ook nog eens de goedkoopste van Nederland. Als u een artikel bij ons gaat bestellen, dan mag u dit binnen zeer korte termijn in huis verwachten. Vaak wordt dit al op dezelfde dag verzonden! Het is ook mogelijk om uw bestelde product af te halen in onze fysieke winkel. Hier kunt u ook direct ons ruime assortiment in te zien. Ben je al overtuigd om je auto te laten stralen? Kies bijvoorbeeld voor onze lak in mat of Gallon! Dit kan eenvoudig in meerdere lagen worden gesprayd, gesmeerd, of gedompeld. Wij werken alleen met perfecte dekking. 

Om de verf aan te maken hebben wij ook thinners verkrijgbaar, dit is voor enkele artikelen nodig om het perfecte resultaat te behalen. Deze verdunner kan 1 op 1 vermengd worden met de Plasti Dip verf. Kiest u voor gemak? Dan hebben wij ook complete kits verkrijgbaar. Zo ontbreekt er niets meer aan het behalen van de perfecte dip! Niet alleen voor je perfecte auto look, maar ook voor je eigen veiligheid. Zo zit er een speciaal wegwerp masker bij, handschoenen en speciale doeken. 

Het assortiment is zo divers dat u wielhoezen, spuitbussen, Shine Protective Sprays, Motorspray en reinigingssets kunt vinden. 

Plasti Dip kent duizenden tevreden professionals en particulieren als klant en gebruiker! Wij staan altijd voor je klaar als je vragen heeft of hulp nodig hebt. Je kan gerust contact opnemen. Zo staat je auto snel strak in de lak! 

Bepaal zelf de kleur en de stijl, ga voor uniek en opvallend of juist voor neutraal en clean. 

Neem gauw een kijkje op de website https://www.plastidipsteenbergen.nl/ om jouw perfecte artikelen te kopen. 

https://www.plastidipsteenbergen.nl/

Tweedehands doorrijden of nieuwe Private Lease

Een auto is een flinke kostenpost. Verzekering, onderhoud, afschrijving, wegenbelasting, wegenwacht. Iedere maand opnieuw.

De meeste autobezitters in Nederland weten niet wat zij maandelijks kwijt is aan hun auto. Met private lease is er duidelijkheid. Je betaalt elke maand een vast bedrag.

Maar is private lease altijd een goed alternatief voor kopen? Soms wel en soms niet. Het hangt af van je persoonlijke situatie en wensen.  Kies je voor leasen? Dan geven we je enkele adviezen.

Wat is private lease?

Privé een auto leasen, ook wel private lease genoemd, is een vorm van huren. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd lever je de leaseauto weer in.

Je betaalt per maand en hebt verder geen omkijken naar de autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud. Je hoeft alleen te tanken. Vanaf zo’n €200 per maand rij je in een nieuwe kleine leaseauto.

Private leaseauto’s zijn er in alle maten en soorten. Van een compacte wendbare stadsauto tot een grote SUV voor het hele gezin.

Vergelijking auto leasen en kopen

Wanneer een auto leasen voordeliger is dan kopen, is per situatie verschillend. Het is niet altijd goed mogelijk om zelf de berekening te maken.

Uit onderzoek blijkt dat private lease veelal goedkoper is dan zelf een nieuwe auto kopen. Koop je een oude gebruikte auto dan zijn de kosten van zelf kopen vaak wel lager dan bij leasen. De onderhoudskosten moeten dan wel meevallen en je rijdt dan wel in een heel andere auto.

Voordelen private lease

  • Geen gedoe bij aankoop en verkoop: Niet iedereen kijkt er naar uit om met autoverkopers de discussie aan te gaan over de waarde van de auto bij inruil.Voordelen van een nieuwe auto: Nieuwe auto’s zijn zuiniger en duurzamer dan oudere auto’s. Dit is goed voor het milieu en de portemonnee.
  • Zekerheid: Geen zorgen over onverwachte garagerekeningen of een tegenvallende inruilprijs.
  • Duidelijkheid: Met private lease weet je beter wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten.
  • Geen eigen geld nodig: Heb je geen spaargeld en wil je geen geld lenen voor het kopen van een auto? Ook dan kan private lease interessant zijn.
  • Vaak goedkoper dan kopen: Koop je met geleend geld? Dan is private lease vaak goedkoper. Hoewel het voordeel beperkt is als je al veel schadevrije jaren hebt. In een enkel geval is private lease ook goedkoper dan een nieuwe auto kopen met eigen geld.
  • Nadelen private lease
  • Opzeggenkan kostbaar zijn: Wil je tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst opzeggen, dan kan dat niet zomaar. Als er geen geldeige reden is, dan moet er een afkoopsom betaald worden. Veel leasemaatschappijen bieden flexibiliteit aan bij het verlies van inkomen. Let hierop bij het vergelijken van aanbieders.
  • Niet altijd het goedkoopste: Een compacte oude occasion kopen kan voordeliger zijn doordat de afschrijving laag is op deze auto’s. Je moet dan wel het geluk hebben dat er geen dure reparaties nodig zijn.
  • Private lease beperkt hypotheek: Als je een hypotheek wilt afsluiten is het goed om te weten dat private lease het maximale hypotheek bedrag beïnvloedt. De bank brengt namelijk 65% van het maandelijkse leasebedrag in mindering op de maximale maandelijkse woonlasten.

Kopen of Leasen?

Behalve leasen kun je natuurlijk ook een nieuwe auto kopen. Wat het slimste is, hangt af van je persoonlijke situatie.

Leaseauto.nl kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor jou. Zij zijn een onafhankelijke private lease adviseur en kunnen je kosteloos helpen bij alle vragen over Private Lease. 

Private Lease Auto’s

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Citroën C1 en Fiat 500 al jaren in de top 10.

 

https://leaseauto.nl/

Schadeauto verkopen zonder gedoe

Het verkopen van jouw auto is een proces dat aardig veel tijd in beslag kan nemen. Zeker als de auto beschadigt is en er niet genoeg belangstelling voor jouw auto wordt getoond. Als je niet weet hoe dit aan te pakken kan dit leiden tot onnodige frustratie. Met SIN kom je heel gauw van jou schadeauto af, zonder dat je hier uren aan hoeft te besteden. Sin opereert door heel Nederland en heeft deskundigen beschikbaar die jou kunnen bijstaan in het overhandigen van jouw schade- of sloopauto.

Nooit een lager aanbod dan jouw auto waard is

Bij het wegdoen van jouw schadeauto wil je toch graag een vergoeding hiervoor ontvangen. Bij SIN wordt jou altijd geld aangeboden aan de hand van de echte waarde van jouw auto. Vanwege onze expertise zijn wij in staat om je een goed aanbod te doen, nadat wij een correcte waardebepaling hebben uitgevoerd. Bij SIN hoef je niet lang op jouw vergoeding te wachten. Wanneer wij samen met jou overeenkomen welk bedrag er aan jou zal worden betaald, dan wordt deze betaling meteen gedaan.

Voor jou helemaal geen zorgen meer

Doordat wij aan heel Nederland onze diensten leveren, is het voor ons totaal geen probleem om de auto bij jou thuis op te halen. Wij begrijpen dat het wenselijk is voor jou om snel de auto weg te krijgen voor jouw deur of om de auto uit de garage hebben. Daarom kun jij van ons verwachten dat wij snel te werk gaan. Wij maken een afspraak met jou om de auto op te halen op een dag die goed is voor jou. Je kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice op inkoopschadeauto.nl. Goed om te weten is het feit dat wij geen kosten rekening in rekening brengen voor het ophalen van de auto. Natuurlijk is het belangrijk dat je na het afstaan van jouw schadeauto geen financiële lasten meer hoeft te dragen ten aanzien van de auto. Daarom zal onze chauffeur jou meteen een vrijwaringsbewijs overhandigen. Met dit bewijs kun je ook aan jouw verzekeraar laten zien dat de auto per datum x niet meer in jouw bezit was. Zo betaal je dus ook niet onnodig premie aan de verzekeraar of belasting over de auto.

SIN helpt jou 24/7

Jouw schadeauto verkopen gaat je makkelijker af met SIN. Je kunt altijd contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over onze werkwijze of wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen. Op inkoopschadeauto.nl vindt je alle informatie die je nodig hebt.

Een spoedcursus rijlessen, of toch niet?

Add-link

Een spoedcursus rijlessen, of toch niet?

Een spoedcursus rijlessen voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen. Dat kan bij veel rijscholen. Zo ook bij een Autorijschool in Eindhoven. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van zo’n spoedcursus rijlessen? Lees het in deze blog.

Voordeel 1: je kunt snel je rijbewijs halen

Dit is de voornaamste reden dat mensen kiezen voor een spoedcursus rijlessen. Je kunt namelijk binnen ongeveer twee weken al jouw rijbewijs hebben na het halen van het rijexamen bij de spoedcursus. Als je weinig tijd hebt of als je haast hebt om je rijbewijs te halen, dan is dit de ideale oplossing.

Voordeel 2: je kent de theorie al voordat je begint met de praktijk

Om aan een spoedcursus rijlessen te mogen deelnemen moet je je theorie-examen al gehaald hebben. Dit hoef je dus niet ondertussen te doen. Je weet zo dus in principe alle theorie al voordat je echt in de lesauto stapt.

Nadeel 1: veel lesuren op één dag

Je moet er wel rekening mee houden dat je bij een spoedcursus makkelijk zo’n 4 uur per dag in de lesauto zit. Dit vereist veel concentratie van je. Ook moet je allerlei nieuwe informatie opslaan. Houd hier dus wel rekening mee.

Nadeel 2: het kan duurder zijn

Een spoedcursus rijlessen pakket kan duurder zijn dan wanneer je de lessen gewoon normaal volgt. Dit moet je wel weten als je overweegt om een spoedcursus rijlessen te volgen in Eindhoven.

Ga dus voor jezelf na of de voordelen tegen de nadelen opwegen. Maak de keuze waar jij je het beste bij voelt en geniet van het rijlessen bij een Autorijschool in Eindhoven!

https://autorijschool-kwaliteit.nl/

Auto Tuning heeft een hit gemaakt in de motorsport

Add-link

Autotuning is een proces waarbij een auto wordt getuned om zijn vermogen en prestaties te vergroten. Autotuners zijn degenen die een auto afstemmen om het vermogen en de snelheid te vergroten. 

Auto tunen is een methode om een ​​auto af te stemmen om de prestaties en het vermogen te verbeteren. Auto-tuning is al een aantal jaren in zwang. Pas in de jaren negentig werd de auto-tuning-industrie een van de snelst groeiende industrieën ter wereld. Dit is grotendeels toe te schrijven aan de vooruitgang op het gebied van tuning van auto’s. 

De populariteit van tuning is enorm toegenomen bij zowel de consumenten als de autotuners. Dit heeft op zijn beurt geleid tot een stijging van de vraag van de auto-tuning-industrie. 

Autotuners moeten zeer bekwaam en ervaren zijn om een ​​auto optimaal te kunnen afstemmen. Het proces van automatische afstemming kent vele expertiseniveaus. Een technicus kan het proces van automatische afstemming ook zelf uitvoeren. Hij moet echter over gespecialiseerde vaardigheden beschikken. Om specialist te worden, moet men een opleiding volgen. 

De auto-tuning-industrie heeft vele mogelijkheden en agentschappen waardoor men een gekwalificeerde autotuner kan worden. Deze bureaus leiden professionals op en voorzien hen van de nodige certificering. 

Auto-tuning kan een lucratieve carrière zijn als iemand over het juiste soort talent en expertise beschikt. Dit geldt niet alleen voor de autotuner, maar ook voor de andere professionals die als team werken. Dit helpt bij een zeer efficiënte werkomgeving en een effectief systeem voor het leveren van resultaten. Er zijn een aantal bureaus die de autotuners helpen om een ​​gekwalificeerde autotuner te worden.

Er zijn onlangs veel autotuningscholen opgericht om aan de groeiende eisen van autotuners te voldoen. Deze scholen bieden de nodige kennis en opleiding aan hun leerlingen. Deze scholen bieden hun studenten verschillende trainingsniveaus om ervoor te zorgen dat ze het specifieke proces van auto-tuning onder de knie hebben. Deze scholen helpen bij het bieden van een perfecte oplossing voor de problemen van alle tuners. 

In feite wint autotuning in het huidige scenario enorm aan populariteit vanwege de toenemende eisen van de serviceproviders. Auto-tuning helpt ook om de groei van deze branche te stimuleren. 

Auto-tuning heeft een behoorlijke hit gemaakt in de wereld van motorsport en andere sportactiviteiten. Het heeft bijgedragen tot het ontstaan ​​van een tijdperk van revolutie op dit gebied. Het helpt ook om degenen die eerder niet in staat waren om hun auto af te stemmen een kans te bieden om het niveau van hun auto te verhogen

ChipPerformance

 

https://www.chipperformance.nl/

Gelijk Geslaagd helpt jou snel te slagen voor je CBR theorie examen

Supersnel je CBR theorie examen halen? Dat kan als je deelneemt aan de theoriecursus van Gelijk Geslaagd! Hoe snel is supersnel? Nou gewoon binnen 1 dag! Wij leren je de theorie zo goed aan, dat je dezelfde dag klaar bent om examen te maken.

Woon jij in de buurt van Den Haag of in Den Haag zelf? Dan kan je meedoen met onze theorieles in Den Haag. Woon je ergens anders in het land? Geen probleem, de theoriecursus geven wij op vele plekken verspreid door Nederland. Het is dus voor iedereen mogelijk om aan onze cursus deel te nemen.

Online inschrijven voor onze stoomcursus

Je kan zelf op onze site een datum kiezen waarop jij onze dagcursus wilt volgen. Bij elke locatie waar cursussen worden gegeven staan de beschikbare data. Lekker makkelijk dus. Let wel op het volgende: wij zijn afhankelijk van het CBR wanneer jij examen kan doen. Zodra wij een examenplek voor je hebben gereserveerd weten we of jouw cursusdag inclusief het examen op 1 dag door kan gaan. Je kan natuurlijk altijd zelf je examenplek bij het CBR reserveren en daarna een cursusdag bij ons inplannen. Elke dag wordt er een cursus gegeven waaraan jij kan deelnemen.

Na je inschrijving ontvang je van ons het adres van de cursuslocatie en de starttijd. De starttijd van de cursus is meestal 07.00 uur. Tot de lunch, die je van ons krijgt aangeboden, wordt je door een leuke docent klaargestoomd voor je examen. Van te voren boeken kopen is niet nodig, wij leren je de theorie op een andere manier aan. Het lesmateriaal dat wij gebruiken ligt al klaar voor je, je hoeft hier dus niet zelf achteraan.

Als jij je best doet en je goed inzet, ben je dezelfde dag geslaagd en heb je een deel van je rijbewijs al in the pocket!

Theoriecursus auto, theoriecursus motor en theoriecursus scooter

Naast onze auto theoriecursus geven wij nog twee andere cursussen, namelijk de theoriecursus motor en de theoriecursus scooter. Dus wanneer jij je motor- of scooter rijbewijs wilt halen kan je ook gewoon bij ons terecht om snel de theorie aan te leren!

https://www.gelijkgeslaagd.com/

Damesfiets met versnellingen

In de Nederlandse samenleving zijn fietsen niet meer weg te denken. Mensen fietsen naar het werk, naar de stad of naar familie. De eerste fietsen hadden pedalen die direct vast zaten aan het voorwiel. Wanneer mensen een heuvel op en af gingen kwamen ze al snel in de problemen. Rond 1870 werden de eerste fietsen met versnellingen geproduceerd. Dit zijn natuurlijk niet het soort versnellingen als die we nu kennen en gebruiken. In de huidige maatschappij kunnen fietsers dankzij de versnellingen kiezen hoe lang het achterwiel moet draaien per keer dat de fietser de pedalen een keer rondtrapt. 

Uit onderzoek is gebleken dat er meer dames fietsen dan heren. Het is dan ook van belang dat dames over een goede fiets beschikken. De damesfiets is ontworpen in een tijd waar veel vrouwen rokken en jurken droegen. Het was voor vrouwen erg lastig om op een herenfiets te stappen met een middenstang. Tegenwoordig is deze middenstang niet meer noodzakelijk. Deze stang levert de fiets wel meer stevigheid en stabiliteit op, daarom zijn damesfietsen minder stabiel. In deze tijd zijn er weinig mannen die op een damesfiets rijden, het is een traditie en daar komt niet snel verandering in. 

Een damesfiets met versnellingen is niet alleen voor vrouwen, veel mannen gebruiken dit model ook. Je ziet bijvoorbeeld veel mannen fietsen op een omafiets. Vanwege de extra lage instap wordt de omafiets veel gekocht, want dit extra gemak bij het op- en afstappen is natuurlijk wel heel fijn. Omafietsen zijn fietsen met een stevige constructie en brengen mensen comfortabel naar hun eindbestemming. Deze fietsen zijn dan ook ideaal voor op fietsvakantie, want je wilt graag comfortabel fietsen op vakantie. Hier wat tips voor fietsvakantie: investeer in een fiets met goede versnellingen, zorg dat de fiets een comfortabel zadel en een stevig frame heeft. 

De veiligheid staat voorop!

Add-link

Bij alles en bij iedereen zou de veiligheid om nummer één komen te staan. Het is misschien wel heel vet om acrobaten te zien stunten zonder veiligheidsnet, maar het kan dan wel echt goed misgaan. Dat willen we natuurlijk voorkomen, zeker als we in de auto zitten. Die rijden heel hard en met één verkeerde stuurbeweging bots je ergens tegen op. Heb jij wel eens een auto-ongeluk meegemaakt? Als dat zo is dan weet je hoe vervelend dat is. Nog jarenlang ondervind je er financiële, fysieke en mentale problemen. We moeten auto-ongelukken dus kost wat kost voorkomen! Hier over is al veel nagedacht en er zijn al heel veel veiligheidsmaatregelen standaard ingebouwd in auto’s. Voor elk type weg is er weer een ander veiligheidsmiddel en in dit artikel ga ik die bespreken.

 

We gaan van groot naar klein, dus we beginnen bij de woonerven. Hier woon je, dus moet je je auto hier parkeren. Fout rijden in een woonerf is ook heel makkelijk, dus dan zal je achteruit moeten rijden. Om deze twee maneuvres veiliger te maken, kan je je zicht verrijken met een achteruitrijcamera. Dit is als het ware een derde oog dat ongelukken voorkomt. Bij VanZwitserland vind je de beste achteruitrijcamera voor elk voertuig.

 

Vervolgens rijden we door naar de bebouwde kom. De situatie hier is heel onvoorspelbaar, soms mag je heel hard rijden en soms springt er ineens een kind voor je auto. In de bebouwde kom gebeurt het vaak dat je hard moet remmen en om deze noodstoppen veiliger te maken, zijn autogordels verplicht sinds 1992.

 

Dan komen we terecht op de snelweg. Dat is een stuk weg waar je heel veel voertuigen tegelijkertijd heel hard rijden. Door deze hoge snelheid is de schade bij een ongeluk meestal heel groot en ook het risico is aanzienlijk. Als je allemaal rechtdoor rijdt, is die hoge snelheid niet zo erg. Bewegingen, zoals in- en uitvoegen en inhalen worden een stuk veiliger gemaakt met de spiegels in de auto.

 

De bovengenoemde dingen maken elke auto veiliger, maak er dus gebruik van!

https://www.vanzwitserland.nl/

Een goede service voor je auto bij de autogarage in Hengelo

Add-link

De autogarage in Hengelo heeft veel soorten auto’s aan de klanten te bieden en dat betekent dat deze dan ook veel keuze hebben uit een breed assortiment. Er worden auto’s ingekocht door de autogarage in Hengelo en vervolgens weer verkocht. Het gaat hier niet alleen om de allernieuwste modellen, maar ook wat oudere modellen zullen worden aangeschaft en er worden ook tweedehands auto’s hier ingeleverd en weer doorverkocht. Op deze manier zal de autogarage in Hengelo je altijd kunnen voorzien van een model en een auto die goed past bij jouw wensen. Ga je een eerste auto kopen dan is een tweedehands auto misschien wel prima voor jou en dat is ook te koop met een wat lager budget. 

Inkopen en verkopen

De autogarage in Hengelo is niet alleen maar werkzaam voor het verkopen en inkopen van auto’s want naast dat zij dit deel aanbieden van de klanten, zijn zij ook een vak garage waar auto’s kunnen worden gerepareerd. Heb je dus een schade aan je auto dan kan je deze altijd langs de autogarage in Hengelo en er wordt dan gekeken of dit voor je kan worden opgelost. Zodra dit het geval is, wat meestal wel zo is, dan zal deze door de monteurs worden gerepareerd binnen een kort periode, zodat jij snel weer de weg op kunt met de auto. 

Een APK keuring laten uitvoeren

Ook kan je bij de autogarage in Hengelo een Apk keuring doen, die je eens in de vier jaar verplicht bent om uit te voeren met je auto, zodat je weet dat deze nog aan de veiligheidsnormen voldoet. Als hier uitkomt dat er een reparatie moet worden uitgevoerd, dan zal dit direct door de autogarage in Hengelo kunnen worden gedaan, dit wordt dan wel altijd eerst met de klant overlegd zodat hier geen misverstanden over ontstaan.