Add Link
Image default
Adverteren

The Review Company

Dit bedrijf is ontstaan, omdat de teamleden van The Review Company eigenlijk vonden dat bedrijfsvideo’s toe waren aan een nieuwe uitdaging. Al tijdenlang zaten de bedrijfsvideo’s hetzelfde in elkaar en nog komt het veel voor. IN onze ogen saai en niet vernieuwend.

Waarin onderscheidt The Review Company zich van andere bedrijfsvideo’s?

The Review Company onderscheidt zich van andere bedrijven die bedrijfsvideo’s maken, omdat  The Review Company de klant laat praten in plaats van de mensen die bij het bedrijf werken, zoals veel andere bedrijven doen. Nogal logisch dat de directeur van het bedrijf zelf een positief praatje over zijn bedrijf vertelt. Daar zijn klanten niet naar op zoek, zij willen eerlijke antwoorden en die geven wij, door de klanten zelf te laten vertellen.

Hoe werkt The Review Company?

Wij gaan op zoek naar tevreden klanten en zorgen er voor dat ons team hier een boeiende en leuke video van maakt. Hoe doen ze dat? De mensen die bij ons werken zij allemaal vakmensen, zij zorgen er voor dat de juiste vragen worden gesteld en de juiste onderwerpen aan bod komen. Vervolgens wordt dit op een perfecte manier in elkaar gezet en zul je zien dat alle klanten geboeid zullen zijn door de video, niet al direct zullen afhaken bij het zien van de video en tot een eventuele koop zullen over gaan.

 

Gerelateerde artikelen

Tips voor succesvol bloggen

Kunsthaag Klimop tegels, Volle dekking, Fraaie decoratie

Naamkaartjes drukken